Core banking software.

O nama

Naša poslovna rješenja implementirana su u mnogim tvrtkama regije čime smo postali njihov dugoročni vjerni partner. Naš bankarski sustav razvijen je do najsitnijih detalja kako bi odgovorio na zahtjeve naših korisnika i pružio im jedinstveno, vrhunsko iskustvo.

Naš cilj

je održati naše proizvode na najvišoj razini spajajući inovativnost, talent i najnovija tehnološka dostignuća. Kroz dugogodišnje iskustvo u područjima tehnologije i analitike, te planiranja resursa, Dabar informatika ostvarila je vjeran bankarski suradnik.

Ključ našeg uspjeha

su naši vrhunski, pažljivo odabrani zaposlenici čije se školovanje nastavlja kroz njihovu karijeru. Imaju priliku postati certificirani stručnjaci u područjima tehnologije, konzaltinga, upravljanja projektima i razvoja softwarea.

Naša misija

je našim radom i stručnosti pružiti našim klijentima tehnološke proizvode koji će unaprijediti njihovu produktivnost i konkurentnost.

Naša vizija

je biti vrhunski tim kojem će se vodeći ljudi naših sadašnjih i budućih klijenata obraćati za savjet pri unaprjeđenju svog poslovanja i koji će osigurati najbolji poslovni informacijski sustav za podršku tom unaprijeđenu.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form