Dabar informatika je razvojna i konzultantska tvrtka specijalizirana za pružanje informatičkih usluga s više od 25 godina iskustva u razvoju bankarskih sustava

Naša poslovna rješenja implementirana su u mnogim tvrtkama istočne Europe čime smo postali njihov dugoročni vjerni partner. Naš bankarski sustav razvijen je do najsitnijih detalja kako bi odgovorio na zahtjeve naših korisnika i pružio im jedinstveno, vrhunsko iskustvo.

Naš cilj

je održati naše proizvode na najvišoj razini spajajući inovativnost, talent i najnovija tehnološka dostignuća. Zahvaljujući svom dugogodišnjem iskustvu u područjima tehnologije i analitike, te planiranja resursa, Dabar informatika ostvarila je suradnju s više korporativnih i privatnih investicijskih banaka iz regije.

Ključ našeg uspjeha

su naši vrhunski, pažljivo odabrani zaposlenici čije se školovanje nastavlja kroz njihovu karijeru. Imaju priliku postati certificirani stručnjaci u područjima tehnologije, konzaltinga, upravljanja projektima i razvoja softwarea. Također, Dabar informatika pri ostvarivanju ugovorenih projekata uvijek osigurava uspješnu implementaciju prema zadanim zahtjevima, unutar budžeta i zadanog vremena.

Naša misija

je našim radom i stručnosti pružiti našim klijentima tehnološke proizvode koji će unaprijediti njihovu produktivnost i konkurentnost.

Naša vizija

je biti vrhunski tim kojem će se vodeći ljudi naših sadašnjih i budućih klijenata obraćati za savjet pri unaprjeđenju svog poslovanja i koji će osigurati najbolji poslovni informacijski sustav za podršku tom unaprijeđenu.

Certifikati

Atlassian experts

Dabar informatika koristi Jiru i Confluence, Atlassian aplikacije

Izvorno hrvatsko

Uključuje značajke hrvatske tradicije, kao i inovacija i izuma.

ISO 27001:2013

Zaštita povjerljivosti, integriteta i dostupnosti podataka