Dabar informatika od 2007 u svom poslovanju intenzivno koristi Jiru i Confluence, aplikacije koje je napravilo Atlassian.

Atlassian Jira je sustav za vođenje projekata i predmeta. Omogućava pregledan i jednostavan rad i nadzor nad projektima i predmetima te brzi uvid u sve važne aspekte predmeta i projekta. Jira ima dobro razrađen sustav izvještaja koji obuhvaćaju status projekta, pojedinih predmeta, utrošeno vrijeme po projektu i predmetu.

Saznajte više:

www.atlassian.com/jira

 

Atlassian Confluence je wiki sustav koji omogućava bolji zajednički rad na projektima u stvarnom vremenu i na jednom mjestu. Sustav dozvoljava centralizaciju informacija, unos specifikacije te uputstava. Confluence se može koristiti gdje je timski rad neophodan a posebno u pisanju dokumentacije, dijeljenju dokumenta te pri izrada baza znanja.

Saznajte više:

www.atlassian.com/confluence

Konzultacije

Želimo vam pomoći koristiti proizvode punim potencijalom. Dabar informatika Vas može savjetovati od početka Atlassian iskustva. Mi ćemo vam pomoći prepoznati specifične potrebe za proizvodom, demonstrirati proizvod, razviti plan instalacije ili migracije te prilagoditi proizvod tvrtki.

 

Instalacija

Kroz iskustvo, Dabar informatika razvila je alate kako bi proces instalacije i migracije bio jednostavan. Možemo vam pomoći razviti sveukupnu hardver i softver strategiju za nadogradnju ili Vam ponuditi podršku tijekom instalacije na Vaš hardver.

 

Edukacija

Dabar informatika nastoji širiti nove vještine i znanja. Pomažemo identificirati točnu shemu i dopuštenu strukturu kompanije, spriječiti buduće probleme u radu sustava. Edukacija se odnosi i na razvoj projekata, dashboard i workflow ploča.