Dabar informatika od 2007 u svom poslovanju intenzivno koristi Jiru i Confluence, aplikacije koje je napravilo Atlassian.

 

jira_rbg_blue

Atlassian Jira je sustav za vođenje projekata i predmeta. Omogućava pregledan i jednostavan rad i nadzor nad projektima i predmetima te brzi uvid u sve važne aspekte predmeta i projekta. Jira ima dobro razrađen sustav izvještaja koji obuhvaćaju status projekta, pojedinih predmeta, utrošeno vrijeme po projektu i predmetu.

Saznajte više: 

www.atlassian.com/jira 

confluence_rgb_blue

Atlassian Confluence je wiki sustav koji omogućava bolji zajednički rad na projektima u stvarnom vremenu i na jednom mjestu. Sustav dozvoljava centralizaciju informacija, unos specifikacije te uputstava. Confluence se može koristiti gdje je timski rad neophodan a posebno u pisanju dokumentacije, dijeljenju dokumenta te pri izrada baza znanja.

Saznajte više: 

www.atlassian.com/confluence

Consulting_icon

Konzultacije

Želimo vam pomoći koristiti proizvode punim potencijalom. Dabar informatika Vas može savjetovati od početka Atlassian iskustva. Mi ćemo vam pomoći prepoznati specifične potrebe za proizvodom, demonstrirati proizvod, razviti plan instalacije ili migracije te prilagoditi proizvod tvrtki.

Instalation_icon

Instalacija

Kroz iskustvo, Dabar informatika razvila je alate kako bi proces instalacije i migracije bio jednostavan. Možemo vam pomoći razviti sveukupnu hardver i softver strategiju za nadogradnju ili Vam ponuditi podršku tijekom instalacije na Vaš hardver.

Education-and-training_icon

Edukacija

Dabar informatika nastoji širiti nove vještine i znanja. Pomažemo identificirati  točnu shemu i dopuštenu strukturu kompanije, spriječiti buduće probleme u radu sustava. Edukacija se odnosi i na razvoj projekata, dashboard i workflow ploča.